Story of my life

☁ Home ☁ Biography ☁ Facebook ☁ Twitter ☁ Instagram ☁
disclaimer
"No matter what, i would like to chase my dream first. Never forget who i was, never forget my family, and always seeks Allah helps. Always"
Click This


Tagboard


Memories

Friends

☁Zulfa ☁Myra ☁Afifah ☁Nerdy ☁Jassarah ☁Asmiza

Credit

Skin by → Puteri Azwa Wawa
Html code → Puteri / Puteri.Puteri
Images from → weheartit.
SambutanHari Raya di Sekolah (Ucapan selamat hari raya)Thursday, 1 August 2013 leave me ♥?


Assalamualaikum.. and hi all..
*Raya dah nak dekat woiyh!!*

  And.... Hi! tak tau macam mana nak mulakkan cerita.. tapi cerita/pengalaman ni memang best gila untuk diceritakan kat kau orang semua.. okoa.. now.. let's start the story.. fsdsdsdg

  Hari ni.. Jumaat (2.Ogos.2013) ADa program bermaafan dekat sekolah Wawa.. Program ni... melibatkan semua murid.. tak kira Islam atau Agama yang lain.. Program ni berlangsung 30 minit sebelum nalik dari sekolah.. Now.. Wawa nak cerita pasal suasana 30 minit sebelum program tu berlangsung..

  Time ni... kita orang duduk dalam waktu ICTL kita orang buat kerja sendiri... Memang best time tu.. tangkap gambar semua and kita orang  buat game.. and.. macam-macam lagi lah... then lepas main game tu.. kita orang gathering tangkap gambar semua..and bermaaffan.. peluk-peluk semua.. but.. dengan perempuan je lah.. yang laki memang tak lah!..

  Time Progam bermaaffan tu berlangsung.. kita orang dengar ucapan dari Pengetua... memangawesome gila! Pengetua buat tanda #Rock haha... comel jee tangan dia.. haha >.< lepas ucapan semua tu.. Wawa dengan hanis and other friend bermaffan semua.. then Wawa,Hanis,Syakila,Asilah,Aqilah,Liyana,Aiman,Taqi,Haziq.. pergi cari Miss Ong untuk bermaaffan dengan dia.. Kitaorang jumpa dia dekat bilik rawatan.. dia tengah rehat dekat situ... dengan cikgu-cikgu yang lain... Kita orang salam dia.. and.. THE BEST MOMENT IS!! KITA ORANG PELUK MISS ONG!!////// FIRST TIME PULAK TU!! *.*

 Memang best gila! Sempat lagi dia buat lawak kat Haziq.. Dia cakap.. dia nak tengok haziq gemuk dari sekarang.. sebab dia kurus sangat.. kita orang pun apa lagi.. gelak lah.. haha >.< that's all lah.. untuk program dekat sekolah hari ni.. 

Ucapan:
Selamat hari Raya maaf zahir dan batin...Maafkan segala kesalahan Wawa... Pak Usu..(Nashrif) Selamat hari raya maaf zahir dan batin... maafkan segala kesalahan Wawa... Thank for the chocolate last year..>.<To all my friend... Happy Eid mubarak.. maafkan segala kesalahan Aku/Kita kat kau orang semua... To all my blog reader...Maaf kalau terkasar bahasa.. kalau-kalau post Wawa ada buat kau orang terasa... okayh?

Selamat hari raya...


Assalamualaikum..
LoveWawa 



FUTURE
PAST