Story of my life

☁ Home ☁ Biography ☁ Facebook ☁ Twitter ☁ Instagram ☁
disclaimer
"No matter what, i would like to chase my dream first. Never forget who i was, never forget my family, and always seeks Allah helps. Always"
Click This


Tagboard


Memories

Friends

☁Zulfa ☁Myra ☁Afifah ☁Nerdy ☁Jassarah ☁Asmiza

Credit

Skin by → Puteri Azwa Wawa
Html code → Puteri / Puteri.Puteri
Images from → weheartit.
Ayah Wawa..Tuesday, 23 July 2013 leave me ♥?


ASSALAMUALAIKUM…

  Woish! Jarang sekali Wawa buat Blog mengenai ayah Wawa kan? Tapi ape salahnye? Ayah wawa jugak bukan orang lain… kan? Asyik kat dalam Blog nie fasal Kawan je... Mesti kau orang naik bosan  kan? Ye la? Kau orang mesti nak jugak cerita tentang orang lain jugak kan? Hehe… tapi ape Wawa kesah ? Blog Wawa kan? Suke hati Wawa la nak sebut/cakap/cerita/syarahan/berpantun pasal sape pon dalam diari nie kan? Hahaha.. EH! Dah meroyan pulak minah nieyh.. okayh back to tittle..

 Tun Ali bin Mohammad.. that’s my father! What?! Wawa nie anak orang berada? Hello?! Tak okayh? Wawa nie hidup sederhana je.. tak kurang tak lebih kayh?:3 BTW.. ramai orang ingat ayah Wawa tu orang berada and politik sebab ade nama ‘TUN’ tu… hahaha.. sampai cikgu-cikgu Wawa kat sekolah pon Tanya kat Wawa “Eh ayah awak nie.. memang ade pangkat ke ape? Atau name je?” hahaha no lah.. just name jer..//////

 Okayh… nak tau umur beliau? Umur beliau… 41 years old… What nak mengorat? Tak layak kayh? Kau jadi mak tiri aku?1.8 Hahaha *joke joke* btw now Wawa nak cakap yang Wawa sayang sangat kat ayah.. wawa cinta sangat kat ayah.. ayah lah pakwe Wawa yang setia dengan wawa dari kecil sampai la nafas terakhir Wawa..1.9*sedih*. Beliau nie seorang yang kuat bekerja untuk mencari nafkah untuk keluarga beliau.. beliau seorang yang penyabar,baik hati,penyanyang… and many more… yang kau orang tak tau.. nieyh Wawa nak cakap.. KAU ORANG JANGAN NAK MENILAI AYAH WAWA TANPA KAU ORANG KENALI BELIAU DENGAN LEBIH DEKAT KAYH? *warning Wawa untuk kau orang*

 Wawa lebih suka pergi SHOPPING dengan ayah sebab.. ntah? Lebih senang nak pilih barang..hehe.. *umi jangan marah eh?*>.< hahaha kadang-kadang kalau pergi shopping dengan ayah ape yang wawa nak akan dapat.. hehe biase lah.. anak bertuah.. hahaha!!!>.< BTW.. sebenarnya shopping dengan 1 family LAGI best? Yelah.. bak kata PM kita.. ‘Tiada tertinggal,Tiada terpinggir’ hahaha…


  Kau orang nak tau? Setiap kali cuti sekolah (akhir tahun) dia akan luangkan masa dengan family dengan bercuti ke TERENGGANU!! Wohoo!! Kau orang mesti pelik kan? Kenapa family wawa suka sangat pergi Terengganu tiap kali cuti akhir tahun kan? Hehe.. Sebab.. Terengganu ialah destinasi percutian WAJIB>) bagi family kite orang.. and satu lagi… sebab UMI! Umi and Wawa suke sangat shopping kain Batik and Sutera yang ada jual kat Pasar Payang…*.* sampai habis la kite orang pusing 1 pasar tu.*biasalah.. perempuan..* hahaha.. kau mesti cakap “tak penat ke pusing 1 pasar tu? Ye la? Pasar tu kan besar?” Penat? Ape Wawa kesah asalkan hati nie puas dapat shopping kain kat situ… hahaha… dah habis shopping kat bahagian kain.. kite orang shopping kat bahagian keropok ikan, makanan tradisional Terengganu yang ada kat situ… macam-macam la kite orang shopping.. sampai penuh kereta.. hahaha.. kesian ayah.. kene laburkan duit untuk kite orang.. hahaha.. okayh lah? Wawa pon tak mandi lagi nieyh…>.< hehehe.. bye!

Assalamualaikum
Lovewawa…
Sayang ayah…
<loveya>


FUTURE
PAST