Story of my life

☁ Home ☁ Biography ☁ Facebook ☁ Twitter ☁ Instagram ☁
disclaimer
"No matter what, i would like to chase my dream first. Never forget who i was, never forget my family, and always seeks Allah helps. Always"
Click This


Tagboard


Memories

Friends

☁Zulfa ☁Myra ☁Afifah ☁Nerdy ☁Jassarah ☁Asmiza

Credit

Skin by → Puteri Azwa Wawa
Html code → Puteri / Puteri.Puteri
Images from → weheartit.
Family Gathering (Ramadhan Gathering)Sunday, 21 July 2013 leave me ♥?


Assalamualaikum... And Hi..

 Dah berkurun rasanya blog ni tak berUPDATE... kan? kan? biasalah.. bulan puasa...*ceh.. Macam penat sangat*bler  oaky back to tittle.. Kali  ni Wawa nak cerita pasal family gathering(20.07.2013) sebelah umi Wawa... memang best giler!!1.9 

  Petang tu.. Wawa tolong umi masak... then tiba-tiba  makngah call.. ajak berbuka dekat kg. Wan.. okay.. so.. lauk pauk yang kita org masak tadi.. kita orang pack bawak balik sana... kita orang bertolak dalam pukul Enam... then sampai dalam pukul tujuh sepuluh minit...  sampai je kat sana... memang meriah gila!!heboh satu rumah... dalam rumah tu ada 16 orang... ramaikan.. tu baru tiga family.. belum semuanya gathering.. sampai tak muat rumah..1.6 

  Berbuka semua... dah kemas-kemas makanan yang terhidang tadi.. Wawa keluar.. sebab malas nak dengar orang tua punya cerita dekat dalam rumah tu... kalau Wawa duduk kat dalam rumah tu.. memang macam-macam jenis soalan yang akan datang dekat Wawa... 1.14 better keluar main dengan Ijat. lagi best...  walaupun dia tinggi macam galah..1.14 kisah ape aku? 1.4 haha.. kat luar tu.. Wawa tak main bunga api sangat.. sebab ada satu kejadian yang membuatkan Wawa fobia dengan bunga api.. woh 

  Lepas habis main bunga api.. Handphone wawa jadi gudang lagu... semua sepupu and termasuk sekali dengan mak cik Wawa.. dia.. bluetooth lagu dari handphone wawa... then lepas semua dah dapat lagu masing-masing.. kita orang borak pasal selebriti... and drama-drama yang ada dekat televisyen... mak cik Wawa pun join sekali.. :> then.. Dalam pukul 10:00 semua balik ke rumah masing-masing.. 

  Assalamualaikum..

-LoveWawa-

FUTURE
PAST