Story of my life

☁ Home ☁ Biography ☁ Facebook ☁ Twitter ☁ Instagram ☁
disclaimer
"No matter what, i would like to chase my dream first. Never forget who i was, never forget my family, and always seeks Allah helps. Always"
Click This


Tagboard


Memories

Friends

☁Zulfa ☁Myra ☁Afifah ☁Nerdy ☁Jassarah ☁Asmiza

Credit

Skin by → Puteri Azwa Wawa
Html code → Puteri / Puteri.Puteri
Images from → weheartit.
Im Back!Friday, 16 August 2013 leave me ♥?

Assalamualaikum... and Hi!

  Hi Guys and girls.. im back! Mesti rindu dekat Wawa kan? kan? cepat mengaku.. muehehe..>.<Btw.. Wawa dah lama tak post something dekat blog Wawa yang comel/cantik ni kan? *perasan much..

  So macam mana raya kau orang? best tak? awesome tak? baju raya warna apa? ada yang sama colour dengan Wawa tak? *HIJAU PUCUK PISANG  ada tak? hehe...^^v Kau orang beraya dekat mana tahun ni? Wawa beraya 100% dekat Perak.. Dekat dua minggu lebih kowt dekat Perak.. Bosan meh.. Kerja Wawa dekat Kampung tu.. Terjun sungai..Terjun sungai.. tu je kerja Wawa dekat sungai...*splash! Otak pun dah blur.. tak tahu nak cakap apa dah.. Almaklumlah.. dah rindu sangat dekat kau orang ni.. Thanks to all my blog readers.. love you much! much! much! Bye..

Assalamualaikum..
LoveWawa
<3



FUTURE
PAST