Story of my life

☁ Home ☁ Biography ☁ Facebook ☁ Twitter ☁ Instagram ☁
disclaimer
"No matter what, i would like to chase my dream first. Never forget who i was, never forget my family, and always seeks Allah helps. Always"
Click This


Tagboard


Memories

Friends

☁Zulfa ☁Myra ☁Afifah ☁Nerdy ☁Jassarah ☁Asmiza

Credit

Skin by → Puteri Azwa Wawa
Html code → Puteri / Puteri.Puteri
Images from → weheartit.
Nabil HaqimieTuesday, 9 April 2013 leave me ♥?


Assalamualaikum...

     Nabil Haqimie... hurm sapekah manusia ciptaan Allah yang comel tuh? haha Dia kawan Wawa lah..:> walaupun ramai budak sekolah Wawa kiteorang couple.. tpi tidak ye? kami bukan couple.. Kami berdua dah di-TAKEN<!>... okayh? So,silalah jaga mulut kau orang... jangan nak mengata/buat gossip pasal Wawa dengan Nabil niey kayh? Back to Tittle.. Dia nieyh.. Jenis yang penyanyang.. oh!oh! Dia bila dia sedih,marah,malu  PIPI,HIDUNG & MATA dia mesti MERAH!<haha> and one more thing... Dia sayang menggila dekat Wawa..(AS A FRIEND ONLY!) :>

  Dia... kalau Wawa pegi mana-mana mesti dia nak ikut... tak kiralah kat sekolah atau kat luar.. mesti dia nak ikut.. kecuali dia tak ikut Wawa balik rumah and masuk toilet.. <lolz>  Tak rimas ke? Nak rimas ape? dia kawan Wawa? Tapi Wawa tak suka kalau dia asyik berkepit ja dengan Wawa waktu Wawa buat tugasan kat perhimpunan.. sebab time bertugas.. bertugas lah betul..betul.. kalau nak tunggu Wawa pun tunggu la kat tempat duduk yang ade kat depan bilik rawatan tu.. sampai lah Wawa habis tugas..  okayh?

Apa lagi eh nak cerita pasal dia? hurm..hurm.. tu je kowt? okayh Da!da!

Assalamualaikum...
LoveWawa

FUTURE
PAST