Story of my life

☁ Home ☁ Biography ☁ Facebook ☁ Twitter ☁ Instagram ☁
disclaimer
"No matter what, i would like to chase my dream first. Never forget who i was, never forget my family, and always seeks Allah helps. Always"
Click This


Tagboard


Memories

Friends

☁Zulfa ☁Myra ☁Afifah ☁Nerdy ☁Jassarah ☁Asmiza

Credit

Skin by → Puteri Azwa Wawa
Html code → Puteri / Puteri.Puteri
Images from → weheartit.
I Miss You Damn Much!Saturday, 6 April 2013 leave me ♥?



Assalamualaikum...:>

  Hello mesti kau orang tertanya-tanya kan kenapa sape kekasih gelap wawa kan? hahaha Wawa mane ade kekasih gelap.. Wawa cuma ada boyfriend yang bernama SHAH yg wawa sayang sangat... ok now.. wawa rindu sgt dekat dia.. teramat-amat rindu... Honestly, ada sekali tu pernah wawa rindu dekat dia sampai wawa menangis..21

 Cuba kau orang tak bercontact dengan bf kau orang selama 1 week.. boleh? Mesti lah tak boleh kan? sama lah macam wawa... cuba bayangkan kalau 1 month?*.* huish.. ape la yang akan terjadi kan? dalam masa 1 bulan tu kan? Wawa buat post niey sebab wawa dah rindu sangat dah dekat ucuk wawa... wawa tak sabar nak tunggu 10th April nie.. ////// what?! Yes! That's is our aniversary.. within 4 month together.. =)

To my beloved boys.. i miss you damn much! <loveya>
LoveWawa...



FUTURE
PAST