Story of my life

☁ Home ☁ Biography ☁ Facebook ☁ Twitter ☁ Instagram ☁
disclaimer
"No matter what, i would like to chase my dream first. Never forget who i was, never forget my family, and always seeks Allah helps. Always"
Click This


Tagboard


Memories

Friends

☁Zulfa ☁Myra ☁Afifah ☁Nerdy ☁Jassarah ☁Asmiza

Credit

Skin by → Puteri Azwa Wawa
Html code → Puteri / Puteri.Puteri
Images from → weheartit.
Full moon…Sunday, 31 March 2013 leave me ♥?


Full moon::



Assalamualaikum…

 Full moon.. Cakap pasal full moon nieyh ada kaitan dengan diri wawa… Wawa rase takde sorang pown yang tau Wawa nie suka tengok bulan penuh…Bagi Wawa bila tengok bulan penuh dapat menenang kan diri Wawa kejap…:> and  bulan tu boleh dengar semua cerita Wawa… sebab tu lah.. Wawa cakap semua bende yang wawa lalui kat bulan tu… Bila Wawa pandang je bulan tu.. rase macam bulan tu senyum je kat Wawa.. tenang je time tu…20 baik Wawa share semua rahsia Wawa dengan bulan daripada wawa share dengan kawan and bf Wawa.:3. hehe.. dia orang bukannye boleh simpan rahsia sangat…Shah? Wawa tak selalu share rahsia dengan dia…share masalah? Takde lah selalu.. Wawa tak nak beratkkan kepala otak dia dengan masalah wawa…smli dengan keadaan dia yang tak berapa sihat.. lebih baik Wawa selesaikan sendiri… kesian lah kan dekat dia..  Wawa malas nak menyusahkan dia…:> dia suruh Wawa Share semua bende dengan dia…

  Okayh lah back to FULL MOON… Wawa nie jenis yang suka duduk kat luar rumah or kat beranda rumah time full moon… Wawa suka pandang bulan tu lama-lama… ntah lah? Wawa pon tak tau lah sejak bila Wawa suka sangat tengok full moon.. sedangkan Waktu Wawa kecil Wawa takut gile dengan full moon hahaha… ye lah? Orang tua-tua cakap *MAYBE* bulan penuh tu.. ada hantu.. hahaha karut jer dowh? Full moon lah cantik… kan? Kau orang suka tengok full moon tak? Kalau sama kita sama lah?! Haha.. Shah dia suka tengok apa waktu malam? Dia suka tengok BINTANG.. okayh lah kan? Wawa suka tengok BULAN dia suka tengok BINTANG… tak ke Sweet ?.. ahak! Dah! Dah! Stop! Jangan dok cerita  pasal Shah lagi.. cukup cukup lah tu… hahaha..*Wawa tak gaduh eh  dengan dia?*

Wawa rase dah takde cerita nak dikemukan kat blog Wawa yang comel macam tuan dia nie..  okayh bye!

Assalamualaikum…
Lovefullmoonverymuch!...


FUTURE
PAST