Story of my life

☁ Home ☁ Biography ☁ Facebook ☁ Twitter ☁ Instagram ☁
disclaimer
"No matter what, i would like to chase my dream first. Never forget who i was, never forget my family, and always seeks Allah helps. Always"
Click This


Tagboard


Memories

Friends

☁Zulfa ☁Myra ☁Afifah ☁Nerdy ☁Jassarah ☁Asmiza

Credit

Skin by → Puteri Azwa Wawa
Html code → Puteri / Puteri.Puteri
Images from → weheartit.
Cameron higland trip!Saturday, 30 March 2013 leave me ♥?


Cameron highland!!

Assalamualaikum


 Hari  nie (27.3.2013) Wawa and family lah? Pegi Cameron Highland.. Wawa memang gayat… but dah family decide nak pegi Cameron nak buat macam mana? Terima je lah? Daripada tak dapat pegi kan?:/ Btw Wawa ajak family pegi teroka Hutan Royal Belum.. tapi adik-adik tak nak… Wawa pon teringin jugak nak teroka khazanah yang ada kat Malaysia nie kan? Okayh loh.. moh teman cerita kat mike pengalaman teman bercuti ke Cameron iyee?

 First sekali… nak pegi ke Cameron tu.. memang tak payah cakap lah kan? Memang mabuk blersatu kepala Wawa nie.. macam-macam jenis selekoh ada.. bentuk Z,N,M macam-macam loh…haha.. pening kepala woiyh.. tu pon nasib je ayah bawak slow.. tak sampai  80 pon.. kalau laju.. termuntah-muntah lah Wawa dalam kereta tu.. haha..dalam perjalanan tu..Wawa ade lah jugak nampak rumah orang asli, madu lebah yang orang asli jual kat tepi jalan tu.. tapi tak beli pon…

 Bila dah sampai kat sana,tempat yang pertama kite orang singgah ialah CAMERON LAVENDER GARDEN. Terasa macam dekat Australia woiyh!!1.15 Bila kat dalam taman lavender tu.. ye lah mane tak nye? Dengan udara yang sejuk lah jugak.. and bunga lavender yang segar lagi memBUGAR… best woiyh!!best best lah jugak.. tapi perasaan takut tu ade kowt?! sebab tinggi kan?  Kat Taman tu kite orang petik SENDIRI! Buah Strawberi banyak lah jugak buah Strawberi kite orang petik… haha biase lah.. pengemar SETIA buah Strawberi? Mestilah borong sakan kan buah Strawberi tu kan? Then kat situ jugak.. Wawa ternampak Sayur ape ntah tak ingat ape name dia.. memang BOSAU gila! Bulat mate wawa pandang sayur tu.. haha..*jakun* haha

  Lepas dah puas jalan-jalan kat situ, kite orang pergi… mane eh?! Hah! Kite orang pergi Rose Garden..1.9 woit..woit.. cantik woiyh.. bunga ros kat situ.. macam-macam jenis and warna!Tapi bunga ros yang paling Wawa SUKA, bunga ros WARNA PUTIH!, //////why? Sebab.. bunga ros warna putih tu cantik dari yang colour yang warna merah,dia putih and bersih,Warna bunga tu sweet and ntah? Rase manis je lah bila dipandang? Nak aje wawa petik bunga Ros tu.. tapi tak boleh… Nak beli bunga tu? Lagi lah tak boleh.. sebab bunga tu limited edition kowt? Haha.. lepas puas pusing-pusing satu taman tu… kite orang daki lagi sampai ke kebun cactus plak…

  Cactus? Takde la cantik mane.. tapi ade jugak cactus yang Berjaya tarik perhatian wawa.. cactus yang ada bunga kat atas dia and cactus yang ada macam bentuk  bulat kat atas dia and dia colourfull… Beli tak? Tak beli pon.. malas nak menjaganya… lain kali je lah ye cik kaktus?>.< Haha!! Kite orang tak lame mane pon kat situ… kejap ja… sebab kat situ tak ada apa-apa yang menarik pown?Then adik-adik ajak pergi BUTTERFLY PARK! What?!;o NO! Wawa tak akan masuk dalam taman tu.. Takut +Geli woiyh..Wawa pon tak tau kenapa wawa takut and geli dengan rama-rama hahaha.. okayh lepas tu… Wawa and family terus balik ke Lenggong balik,Perak..
 

  Whoppss! Sebelum kite orang sampai kat rumah, kite orang singgah kat Kuala Kangsar! Shopping lah kan ape lagi? Hehe.. Wawa Cuma shopping buku novel ajor… baju-baju semua dah beli kat Cameron…sehelai jer pon… hehe malas nak beli banyak-banyak…Wawa ade jumpe lah satu rantai nie.. cantik gile woiyh!wow Harga? Tak payah cakap lah kan? Rm 50 memang wawa bawak duit pown kan time tu.. hurm.. melepas ajor.. hahaha… okayh lah.. wawa nak siapkan math lain kali kalau ade mase Wawa post lagi kayh?

Assalamualaikum..
Lovewawa

FUTURE
PAST