Story of my life

☁ Home ☁ Biography ☁ Facebook ☁ Twitter ☁ Instagram ☁
disclaimer
"No matter what, i would like to chase my dream first. Never forget who i was, never forget my family, and always seeks Allah helps. Always"
Click This


Tagboard


Memories

Friends

☁Zulfa ☁Myra ☁Afifah ☁Nerdy ☁Jassarah ☁Asmiza

Credit

Skin by → Puteri Azwa Wawa
Html code → Puteri / Puteri.Puteri
Images from → weheartit.
Star Trek The Exhibiton @PSNThursday, 21 March 2013 leave me ♥?

*Hiasan semata-mata =D

Assalamualaikum...

  Hello peps!! today.. is Thursday..and i have a lot... of fun together with my classmate..at Pusat Sain Negara...* apesal pulak tetibe speaking nieyh??bler haha.. okayh back to the title...Wawa pegi Pusat Sains Negara anjuran Panitia Sains Smkbsd2...So, Wawa kat sana asyik melekat.. jer dengan si Deena.. biaselah.. Sweet couple lah katekan? AhakS!:p haha.. so first-first... Kiteorang kumpul dekat  tapak perhimpunan...Then... dalam pukul 8:15 tak silap wawa.. kiteorang naik bas and bertolak pegi Bukit Kiara (Tempat terletaknya Pusat Sains Negara).. 

 Kat sana baise lah Wawa? TerOVER excited sebab dapat keluar sekolah woiyh.. ye lah.. bukan sonang nak keluar sekolah... Sampai je kat sana.. Kiteorang kumpul kat depan pintu masuk(kecil) Then masuk dalam.. dapat tiket masuk lah ape lagi kan?*.* Oh ya.. Thank to Aiman *not Abg Aiman* sebab pinjamkan Wawa kamera Nikon dia.. and Wawa bila dah dapat kamera.. ape lagi.. Berjuta-juta lah gambar dalam memori tu.. hahaha>.<..Tapi.. dalam Pameran Star Trek tu..Tak boleh bawak masuk camera..terpinggir
Apesal lah.. tak boleh bawak masuk kamera?bler ye lah... bukan ape.. nak masuk star trek bukan ye tiap-tiap hari... sekali dalam seumur hidup.. memang nak lah kan bergambar dengan suits-suits yang dipakai oleh Captain Kirks...pembantu-pembantu dia.. and many more...

 Wawa pon nak amik gambar dekat Bridge,Transporter... Best woiyh.. kalau dapat bergambar kat situ.. tapi orang yang jage pintu masuk tu tak bagi amik gambar and bawak masuk camera..21 sodiyh weyh..sodiyh...okayh lah.. lepas Wawa and Deena round satu Star Trek tu..kiteoang pegi outdoor plak.. Kat outdoor tu ade.. Waterpark..*hurm.. boleylah.. dikira sebagai waterpark.. tapi yakdelah sampai berSLIDE bagai...Tapi Wawa tak main pon.. sebabnak kene tarik seluar ke atas.. Hello?! Mane boleh kayh? Perempuan angkat selaur sampai ke paras lutut?! AURAT kayh? huh! saper yang angkat sampai ke paras lutut tu... tak tau lah nak cakap ape...tehtr okayh sambung cerita... *Sampai kat mane dah tadi? * 

   Hah! lepas habis aktiviti outdoor.. Wawa singgah cafe yang ada kat PSN tu... Wawa minum Milo ais jer..*Favourite drink* tapikan? Air milo dia tu rase macam.. macam.. teh susu pon ade?bler Tapi nak wat macam mane? dah dahaga sangat? TIBAI ajorlah..>.< air tu.. tak kesah rase ape popn minum jer lah.. asalkan leher Wawa ni.. sejuk..sudah.. Habis melepak kat Cafe... Wawa pegi masuk dalam balik..kat dalam.. Wawa pegi.. main games..  Awsome Playground *Jadi budak-budak jap* hahaha...Ape Wawa kesah.. kat situ tulis 6-14 years old yang boleh masuk? so umur Wawa 14 kan? ape lagi? menterjah ajor lah.1.11. haha...

 Then Wawa belajar ,macam mana berlakunya ilustrasi cermin... tornado..digestive system...macam-macam lah? banyak bende yang best-best woiyh...kat situ.. tapi yang paling best time Wawa duk kat dalam star trek tu.. macam-macam bende wawa belajar pasal angkasa lepas.. space ship..alien.1.15. yang ade dalam cerita dalam Star trek  The Exhibition tu.. macam-macam lah.. kalau nak cerita semua memang tak muat lah ruang yang ada dalam blogspot nieyh... Hurm.. Wawa  rase sampai sini cukup lah kowt? sebab.. nieyh pon dah boleh buat karangan bahagian C dah nieyh... hahaha okay lah bye.. Oppss.. Esok Wawa upload/share gambar Wawa kat sana kayh? bye.. Luv you 'all!! Especially my..bf lah...

Assalamualaikum...
LoveWawa..

FUTURE
PAST