Story of my life

☁ Home ☁ Biography ☁ Facebook ☁ Twitter ☁ Instagram ☁
disclaimer
"No matter what, i would like to chase my dream first. Never forget who i was, never forget my family, and always seeks Allah helps. Always"
Click This


Tagboard


Memories

Friends

☁Zulfa ☁Myra ☁Afifah ☁Nerdy ☁Jassarah ☁Asmiza

Credit

Skin by → Puteri Azwa Wawa
Html code → Puteri / Puteri.Puteri
Images from → weheartit.
April Sudah BerlaluTuesday, 30 April 2013 leave me ♥?


Assalamualaikum....Humans!


  Hey... Bulan April pun dah berlalu..1.7. macam-macam benda/perkara yang berlaku dalam bulan april...Macam mana dengan bulan April kau orang? Best? Ada yang sambut April fool.. Ada yang celebrate birthday.. Oh ya!;o birthday? hurm.. Wawa rasa sempat lagi kowt? Wawa nak bagi ucapan HAPPY BELATED BIRTHDAY/HAPPY BIRTHDAY from.. cute Wawa Comel here...:3 hahaha!

  Nak dengar kisah bulan April Wawa? Takde lah menarik mana... biasa-biasa ja.. tak best..tak sedih... hehe...hurm.. apa yang menarik yang sudah terjadi dalam bulan april 2013 ni.. hurm..image1.3 Hah! Ade!ade!Pasal kawan lah kan? hehe... dalam bulan april nie.. Wawa banyak hang out dengan kengkawan... sape lagi kalau bukan.. Anis,Nabil,Ain and deena? dia orang lah bestfriend wawa...1.15 merata tempat kite orang pergi.. tapi dalam kawasan damansara lah... yang paling bestnyer.. time kite orang Lepak *lepak tanpa ada sebarang hala tuju* dekat Ours cafe.. Kite orang dari ours cafe pergi ke taman SD.. then pegi pulak meranti.. sakit kaki woiyh!! bler... Wawa jalan dengan sapa? Wawa jalan dengan Nabil lah sape lagi... dah kalau Deena dengan Ain asyik berkepit ja bila berjumpa..1.14 ok lah tutup cerita pasal kawan-kawan Wawa yang menggila nieyh.. hehe:p

26th April 2013

Hehe.. niy lagi menggila.. kisah dia.. tapi watak dia lain lah.. Siapa watak dia? HANIS,ROSHINI AND SYAKILA... kite orang pergi lah Mc Donald.... sebab nak buat Sivik punya folio.. okay.. sampai dekat.. Mc Donald.. tu kite orang makan dulu.. lepas dah makan semua... kite orang masing-masing on Laptop.. BILA! dah on laptop tu.. tehtr tiba-tiba... Wi-Fi Mc Donald.... buat hal... so kite orang bincang punya bincang...  kite orang decide untuk BERPINDAH ke... Paparich Damansara yang ada dekat sebelah Mc Donald tu... so kite orang jalanlah ke Paparich.... Pilih seat... Wawa time nak order tu.. dengan JAKUNNYA tanya syakila... "Eh macam mana nak order?" syakila cakap "Serius kau tak tahu macam mana nak order kat Paparich?" Dia orang semua gelak... 1.14 Serius lah! orang TAK pernah jejak kaki dekat Paparich tu... that's why la... orang tanya..1.14.. lepas dah siap order tu.. on laptop.. and buat kerja masing-masing... Wawa order apa? Wawa order air ja... cuma hanis ja yang order air dengan makanan... *kuat makan punya budak* hehe..<lol> lepas dah siap kerja... balik balik ke Mc Donald... hahaha! see?! Kegilaan kami? hahaha... beli makanan lagi..:3 *mana tak gemu* haish.. hahaha! so.. conclusion nya...  DARI MC DONALD -->PAPARICH ---> MC DONALD....

 That's all lah cerita yang menarik.. yang ada dalam bulan April 2013.. :>

Assalamualaikum...
LoveWawa:/


FUTURE
PAST