Story of my life

☁ Home ☁ Biography ☁ Facebook ☁ Twitter ☁ Instagram ☁
disclaimer
"No matter what, i would like to chase my dream first. Never forget who i was, never forget my family, and always seeks Allah helps. Always"
Click This


Tagboard


Memories

Friends

☁Zulfa ☁Myra ☁Afifah ☁Nerdy ☁Jassarah ☁Asmiza

Credit

Skin by → Puteri Azwa Wawa
Html code → Puteri / Puteri.Puteri
Images from → weheartit.
One Utama ...Wednesday, 1 May 2013 leave me ♥?


Assalamualaikum...

  Holla Bloggers...Hari ni.. 1 May 2013.. wawa and family pegi One Utama~1.15 Best gila woiyh!! Shopping with Family.. Dah lama tak keluar dengan Family.. Kat sana Wawa pegi MPH sebab nak... shopping Buku novel ALAF21 ////// Then... sampai ja dalam MPH tu.. ayah cakap "Hah! Cepat..pilih nak buku apa.. dah siap pilih bagi dekat ayah.." WAIT! Serius ke ni? haha dah kalau ayah cakap macam tu.. Wawa apa lagi? Dengan hati yang riang hatinya...////// ambil lah beberapa buku yang Wawa minat...  lepas dah shopping dekat MPH... Wawa pergi pulak masuk dalam parkson.. *sebenarnya.. pegi OU just nak shopping baju... ekekekek 20 ni dah salah ahala tuju ni.. haha! Biasalah perempuan.. dah alang-alang ada kat dalam shopping complex yang jual barang yang berBRAND sapa yang tak nak beli kan? haha *Wawa lah tu*

   Okay masuk je.. kat dalam Parkson tu.. apa lagi.. Wawa,Umi and Ecah.. terus lah pegi bahagian PEREMPUAN... 1.9 Dalam parkson tu.. Umi seorang ja yang beli kasut.. Wawa beli kasut dekat Padini... Umi beli brand SEMBONIA *biasalah orang tua.. hehe>.< Wawa? Wawa beli VINCCI ja.
Beli kasut yang macam mana? Wawa beli heels.. sebab heels Wawa yang lama tu dha tak muat.. .kiss... ayah pun time tu.. tengah baik hati.. Dengan riang hati.. Wawa pilih la yang mana Wawa suka... 1.11
nak tengok gamabr kasut tu tak? *Nak show off jap*1.4

Cantik tak? =D
Tu buku yang Wawa shopping dekat MPH..

Bubye! wawa nak pergi sembahyang maghrib nie... bye!

Asalamualaikum..
LoveWawa>)


FUTURE
PAST