Story of my life

☁ Home ☁ Biography ☁ Facebook ☁ Twitter ☁ Instagram ☁
disclaimer
"No matter what, i would like to chase my dream first. Never forget who i was, never forget my family, and always seeks Allah helps. Always"
Click This


Tagboard


Memories

Friends

☁Zulfa ☁Myra ☁Afifah ☁Nerdy ☁Jassarah ☁Asmiza

Credit

Skin by → Puteri Azwa Wawa
Html code → Puteri / Puteri.Puteri
Images from → weheartit.
SEGMEN MENANG HANDPHONEFriday, 5 July 2013 leave me ♥?

*Click untuk join*

SEGMEN kali ni Zeera nak bagi handphone untuk korang. Suka tak??
Hari tu korang tak menang masa segmen "MENANG WANG TUNAI RM 100" kan? So kali ni Zeera nak bagi peluang untuk korang menang sekali lagi.
Nak menang tak??

Kalau nak, jom ikut syarat yang Zeera bagi k :)

SYARAT-SYARAT :
FOLLOW Blog Zeera
Buat entri bertajuk "SEGMEN MENANG HANDPHONE"
KLIK semua iklan ni :

1 2 3 4 5 6 7
*jujur ye, jangan ada penipuan macam sebelum ni :)

KLIK salah 1 iklan NUFFNANG yg ada dekat BLOG ZEERA
COPY gambar atas ni dan backlink ke entri ni.
Tag SORANG blogger
Tinggalkan LINK korang kat entri ni saja.
*tempat lain takkan dilayan !

Ok, tu je.
susah sikit lah kot sebab banyak iklan nak kena klik !
Tapi hadiah berbaloi.. :)

*MEMO TAMBAHAN :
TARIKH TAMAT : BILA PESERTA CUKUP 60 ORANG

*memo : SEORANG pemenang dicari .
Pastika clear cookie n cache dulu tau !
Tag:Icha


FUTURE
PAST