Story of my life

☁ Home ☁ Biography ☁ Facebook ☁ Twitter ☁ Instagram ☁
disclaimer
"No matter what, i would like to chase my dream first. Never forget who i was, never forget my family, and always seeks Allah helps. Always"
Click This


Tagboard


Memories

Friends

☁Zulfa ☁Myra ☁Afifah ☁Nerdy ☁Jassarah ☁Asmiza

Credit

Skin by → Puteri Azwa Wawa
Html code → Puteri / Puteri.Puteri
Images from → weheartit.
Solar Car..Wednesday, 19 June 2013 leave me ♥?


Assalamualaikum.. semua!! and hi for non-muslim.. :>

Today im gonna tell you about my beloved SOLAR CAR...>.< okay.. 

   Terasa happy gila hari ni sebab baru lepas buat solar car.. memangawesome gila kereta solar tu... cenggini ha! (y) memang tertarik sangat kereta tu... first-first datang sekolah rasa macam.. im talking to myself "ada apa solar tu? bukan boleh bawak balik pun? dah penat bayar RM50 bukan boleh bawak balik" like that lah... TAPI<!> bila dah sampai sekolah petang tu... tengok pelajar kelas 2 ARA punya kereta sollar semuanya awesome... memang terangkatlahwow minat untuk try buat kan? 

  Masuk je dalam makmal sains 1.. orang tu.. his name... UNCLE ZUL.. and the other one i cant remember his name..kiss dia orang bagi set solar car tu.. then dia orang ajar untuk pasang semua benda-benda yang yang perlu dicantumkan.... and then dia orang cakap.. kalau sesiapa yang dah tahu.. boleh buat sendiri.. Then Wawa pun apa lagi? buat lah! time buat tu.. Wawa duduk semeja dengan Aqif,Zarif and Danish.. semua classmate Wawa dari darjah 2.. 1.15 time tu Wawa yang terlebih maju ke hadapan... so Wawa ajarlah Aqif and Danish yang ketinggalan.. so ajar-ajar dia orang...dah siap semua tu...kita orang test dekat luar makmal untuk dapatkan tenaga solar.. Kalau nak try dekat tapak perhimpunan memang tak boleh... takut nanti orang kata menunjuk-nunjuk pulak kan? so dekat luar makmal sudah.. bukan apa.. maklumlah.. yang buat kereta solar ni.. kelas KRK je.. (Kelas Rancangan Khas) kelas KRK ni.. kelas budak-budak UP! hah... faham-faham kanlah apa maksud UP! tu.. okay? nanti kalau cakap perkataan tu... orang akan perli kita kan? okay.. thats all.. for today friend... 

Sharing is caring.. so this is my picture.. smli

Ohh!! My Car!!awesome right? XD

Muka Excited sebab dapat Solar Car.



Assalamualaikum..
Bye-Bye!
LoveWawa..

FUTURE
PAST