Story of my life

☁ Home ☁ Biography ☁ Facebook ☁ Twitter ☁ Instagram ☁
disclaimer
"No matter what, i would like to chase my dream first. Never forget who i was, never forget my family, and always seeks Allah helps. Always"
Click This


Tagboard


Memories

Friends

☁Zulfa ☁Myra ☁Afifah ☁Nerdy ☁Jassarah ☁Asmiza

Credit

Skin by → Puteri Azwa Wawa
Html code → Puteri / Puteri.Puteri
Images from → weheartit.
Pasal Kawan Baru..Thursday, 14 March 2013 leave me ♥?


Assalamualaikum.. 
*Ketuk pintu..knock..knock* Ada orang tak?? mesti lah ada kan?smli okayh.. kali nie.. tangan Wawa terasa rajin pulak nak buat post mengenai kawan baru yang wawa kenal and dah lame kenal.. tpi bru tahun nie.. rapat.. 1.15 Firstly Wawa nak cakap tentang Deena.. 

  Raja nur irdeena. 
Hurm.. maybe kiteorang jadi kawan sebab dia 'Raja' and wawa'Puteri' .. haha<lolz> merepeklah? takkan disebabkan nama je kiteorang boleh jadi kawan? tak mungkin? kan? sebab kita berkawan ni.. mesti ada sesuatu mengenai kawan kita kan? Macam deena la? Wawa kawan dengan dia sebab dia memahami walaupun kadang-kadang dia suka potong line bila wawa cakap~~..hehe *sory eh deena?* Okayh.. Wawa selalu lepak dengan dia.. hampir.. setiap hari!>.< hehe..  Wawa selalu share rahsia dengan dia.. nak harapkan adek wawa yang duduk kat sebelah nie? mmg tak lah?! lagi diugutnye wawa ade lah?1.14  Wawa selalu share rahsia dengan dia sebab wawa percaya yang dia boleh simpan rahsia wawa.. and dia pon selalu jugak share storey dengan wawa... 1.15 Tapi yang panling bestnye.. kiteorang lah pasangan bestiez.. paling sweet.. haha *perasan*:3 nieh.. wawa nak share TWEETER dia.. just click ---> DeenaRaviera then kau orang akan dapat tweeter dia..

Now.. Wawa nak cakap tentang Nurain Syazwina 


Nurain syazwina kawan Wawa yang setahun wawa dah kenal tapi baru tahun ni.. Wawa rapat... 1 bende yang wawa suke tentang dia..bila dia nampak Crush dia... dia akan meloncat macam katak..:3 haha sama la macam wawa? haha tapi wawa x de crush.. wawa dah ade pakwe.. pakwe wawa tu la crush wawa..smli okayh... Ain nie.. dia baik sangat.. dia pernah belanja wawa makanan kat Mc Donald.. sbb time tu birthday wawa..*Alah tak kisah lah.. birthday wawa ke ape.. asalkan dia belanja.. Ahaks!>< haha.. dia pinjamkan laptop dia untuk wawa buat power point.. 2 days! thank ain... dia baik sangat.. dia caring.. gila..gila.. time wawa pengsan kat sekolah aritu pon.. dia yang sambut wawa supaya wawa tak rebah kat tanah... *terharu.. menangis..sob..sob..*18..

-THE END-

Wawa nak share gambar wawa dengan dia orang semua...20

Deena..

Cute aje minah senget nieh.. haha

I  love you too Deena..

Kami kawan... selamanya..

Nurain Syazwina
Saya menyorok sebab saya nak backup kawan saya...

Collage time!!
Cun la awek kte sorang nie!!

Setakat nie je lah.. gambar wawa dengan kengkawan wawa yang gila.. termasuk wawa..

Assalamualaikum.. 
Lovewawa


  


FUTURE
PAST