Story of my life

☁ Home ☁ Biography ☁ Facebook ☁ Twitter ☁ Instagram ☁
disclaimer
"No matter what, i would like to chase my dream first. Never forget who i was, never forget my family, and always seeks Allah helps. Always"
Click This


Tagboard


Memories

Friends

☁Zulfa ☁Myra ☁Afifah ☁Nerdy ☁Jassarah ☁Asmiza

Credit

Skin by → Puteri Azwa Wawa
Html code → Puteri / Puteri.Puteri
Images from → weheartit.
Sorry la...Monday, 28 January 2013 leave me ♥?


Assalamualaikum..

    Ehem... ehem.. first Wawa nak mintak maaf sangat-sangat.. sebab dah berbulan Wawa  tak MENGUPDATE blog Wawa yang cun nie.:3.*perasan* hehe.. jangan marah eh?? so Kau orang mesti nak dengar cerite Wawa sekarang kan? kan? Hurm.. nak dengar yang mana cerite yang mana satu eh? ade banyak nie? hurm.. AHAH! wawa nak cakap tentang.. kehidupan Wawa.. yang penuh dengan dugaan dari-Nya..:>

  Bagi Wawa bila direnungkan balik tentang masa yang lalu.. Wawa rasa lebih banyak sedih dari happy.. Wawa pon tak tau kenape masalah and sedih  datang melanda tanpa henti.. Tapi.. Wawa redho.. sebab Wawa tau yang semua nie.. adalah takdir..:> So.. Wawa terima je lah ape yang akan terjadi and dah terjadi kat diri Wawa nie..:> nak buat macam mana kan? dah Allah takdir kan hidup Wawa macam ni?

  Kau orang mesti nak tau kan kenape wawa sedih? NAK kan? cepat cakap nak! cepat! kalau tak.. Ade orang akan tidur sebelah kau orang malam nie.. hehe.. *joke*ok.. first.. Wawa nak cakap pasal parent's wawa.. tapi.. kalau difikir kan balik... kalau wawa cerite kat kau orang.. mesti Family wawa malu kan? so x jadi lah.. hanya orang tertentu sahaja yang boleh tau.. hehe.. *sorry*1.6 kehkehkeh.. 

  Wawa pelik la.. kenape.. dalam hidup ni.. mesti ada banyak kesedihan daripada kegembiraan.. kau orang tau tak kenape? kalau kau orang tau... cepat cepat kasi tau kat wawa tau? hurm... ok bye... assalamualaikum..

  

FUTURE
PAST