Story of my life

☁ Home ☁ Biography ☁ Facebook ☁ Twitter ☁ Instagram ☁
disclaimer
"No matter what, i would like to chase my dream first. Never forget who i was, never forget my family, and always seeks Allah helps. Always"
Click This


Tagboard


Memories

Friends

☁Zulfa ☁Myra ☁Afifah ☁Nerdy ☁Jassarah ☁Asmiza

Credit

Skin by → Puteri Azwa Wawa
Html code → Puteri / Puteri.Puteri
Images from → weheartit.
Trip to Pangkor Island + LoveFriday, 21 December 2012 leave me ♥?



Assalamualaikum...
       Ha.. cantikkan tarikh 12.12.2012?:> memang cantik.. Straight jer no dua belas..Oh! back to the title.. trip to Pangkor island! ok..ok.. Pada 12.12.2012 yang telah pon berlalu.. Wawa dengan cousin Wawa pegi P.Pangkor..1.15 .First-first memang seronok.. tapi bila dah sampai kat P.Pangkor tu.. tak ade la specila sangat..Just Sebuah pulau yang kecil..smli.

      Kite orang bila dah sampai kat sana  kite orang sewa van beserta dengan driver sekali.. Kite orang pergi ronda-ronda pulau.. OPSS!! ;o terlupe.. time kat atas kapal tu.. BUAH HATI wawa call wawa.. suh take care..  kalau mandi laut jangan pergi ke tengah...time kat atas kapal tu.. kiteorang borak-borak kosong melalui telefon sahaja.. hurm.. then bila kapal tu dah gerak Wawa letak phone sebab bising sangat.. ok.. tu jer.. lepas kiteorang ronda-ronda pulau.. kiteorang pegi la.. Kota Belanda,Kilang Satay,Galeri Pangkor & Foong Ling Kong.. Oh ya.. Kat Foong Ling Koo tu.. die lebih kurang mcam tembok besar china.. tapi dia kecik aje.. tapi biler dah sampai puncak dia.. hurm.. memang x payah cakap la.. MEMANG CANTIK la..! btw.. bila dah sampai kat atas tu.. Wawa GAYAT~ ~:3 haha.. Wawa memang  gayat.. Tapi Wawa memberanikan diri Wawa untuk ambil gambar...hurm...

     Bila dah sampai kat ats tu. Wawa rase diri Wawa tenang.. bebas dari kesibukkan kota..1.5 hilang segala masalah yang melanda... Kat Kota Belanda.. permandagan dia pon cantik jugak.. Kota belanda ni.. ada Sejarah dia tersendiri.. sejarah tu Wawa ade copy.. tapi malas la nak taip.. mwehehe..1.4
 Then Wawa pegi galeri pangkor.. kat situ.. just sebuah galeri yang kecil.. tak besar..kat galeri tu.. ada macam-macam sejarah tentang P.Pangkor..

   Lepas Wawa pergi galeri pangkor.. Wawa pegi kilang satay(makanan laut).. just sebuah kilang..kilang biase.. tak besar..tak kecil.. tu jer lah.. Then lepas pegi kilang satay.. kiteorang pergi Teluk nipah untuk mandi laut.. hurm.. dalam perjalan tu.. sempat lagi Si Dia call Wawa.. dia tanya wawa.. wawa kat  mana dah? Wawa cakap Wawa tengah on the way nak ke pantai.. But actually.. time nak ke telok nipah tu.. Wawa terase macam nak nanges.. almaklumlah.. jalan nak ke teluk nipah tu kan berbukit-bukit.. so Wawa kan gayat? hehe.. Then Wawa mengadu kat Si Dia.. dia cakap.. kalau wawa takut.. pejam mate and ingat kat dia.. hurm..*Sweet*1.9 haha.. urm..

    Bila dah sampai teluk nipah.. dia call lagi.. dia cakap.. bila mandi tu jangan nak mengada-gada..! pergi ke tengah.. haha..Dia tanya lagi.. Wawa pakai ape nak mandi..(safety) Wawa cakap Wawa x pakai ape-ape safety pon. dia dengan riak percakapan yang terkejutnya..;o dengan nada suare yang risau.. dia cakap.. "Nanti ayang lemas macam mana? ayang pandai berenang ke?"*Sweet kowt!*>.<haha then Wawa cakap " Abang jagan risau kayh?? ayang pandai beranang la.. kalau ayang tak pandai beranang dah comfirm-comfirm ayang tak mandi laut.." haha.. sweet kan?*jangan jealous kayh?? haha.. bila wawa cakap wawa nak terjun kat dalam laut tu.. dia cakap.."ayang!! jangan terjun.. nnti ayang lemas abang jugak yang susah!">< hahaha caring kan dia gan Wawa? ha.. bertuah badan.. dapat boyfriend macam dia.. hahaha.. *sweet dowh?!* haha.. lepas dah mandi semua tu.. wawa pegi jeti.. untuk balik ke lumut.. balik.. atas kapal tu jugak dia call Wawa! Ya Allah! sweet giler dia!! arhg!! nie buat Wawa makin sayang+++ kat dia ni..1.9.. so sampai sini jer lah.. post Wawa kali nie.. 

Bye..
Assalamualaikum..

LoveWawa...

P/S: Sori sebab post nie panjang lagi melebar..



FUTURE
PAST