Story of my life

☁ Home ☁ Biography ☁ Facebook ☁ Twitter ☁ Instagram ☁
disclaimer
"No matter what, i would like to chase my dream first. Never forget who i was, never forget my family, and always seeks Allah helps. Always"
Click This


Tagboard


Memories

Friends

☁Zulfa ☁Myra ☁Afifah ☁Nerdy ☁Jassarah ☁Asmiza

Credit

Skin by → Puteri Azwa Wawa
Html code → Puteri / Puteri.Puteri
Images from → weheartit.
KeperibadianWednesday, 14 September 2016 leave me ♥?

Keperibadian

Assalamualaikum 

Apa khabar semua? Alhamdulillah Puteri masih dikurniakan nafas di dalam zahir Islam.

Puteri ada seorang kawan. Tapi puteri tak nak bagitahu nama dia so puteri gelarkan dia ' comel ' dan dia seorang lelaki. Puteri nak cerita tentang keperibadian dia yang Jujur buatkan Puteri tertarik dengan dia.

Comel ini seorang yang HUMBLE. Dia sangat merendahkan diri. Dia tak menunjuk. Apa yang dia ada, semua dia tak menunjuk.

Second, dia jaga iman dia, dia jaga hubungan dia dengan Allah. Itulah yang membuatkan puteri lagi tertarik dengan dia. Dia selalu ingatkan puteri tentang solat. Dan puteri sendiri nampak dengan mata puteri yang dia jaga solat dia. Dia selalu solat sunat bila dah selesai solat fardhu Maghrib.

Third, Laungan azan. Ya Allah sungguh merdu suara dia. Ini sebab utama kenapa Puteri tertarik dengan dia. Setiap kali dia azan, Puteri mesti senyap dan senyum seorang diri.

Fourth, dia seorang yang periang,friendly macam puteri. Dan disebabkan dua dua friendly lah kami masih berhubung dari awal pengenalan kami sehinggalah sekarang.

Fifth, dia pandai mengambil hati. Puteri tak tahu kenapa setiap kali puteri marahkan dia, mesti ada sesuatu yang membuatkan puteri tak jadi nak marahkan dia. Mungkin sebab dia terlalu comel bagi puteri? Hihi

Sixth, suaranya lembut. Dia bila berkata-kata lembut je. Senyumannya yang manis.

Seventh, dia teramat baik. Kawan dia selalu kata yang dia teramat baik. Adakalanya kalau di asrama tu, comel tolong kawan dia lipatkan baju, angkatkan baju kawan dia di ampaian. Mereka macam saling melengkapi. And from that point yang kawan dia cerita macam macam pasal dia tu, " i see the gold shines in him"

Rasanya sampai sini dulu cerita puteri kali ini, selamat membaca semua. 💕

FUTURE
PAST