Story of my life

☁ Home ☁ Biography ☁ Facebook ☁ Twitter ☁ Instagram ☁
disclaimer
"No matter what, i would like to chase my dream first. Never forget who i was, never forget my family, and always seeks Allah helps. Always"
Click This


Tagboard


Memories

Friends

☁Zulfa ☁Myra ☁Afifah ☁Nerdy ☁Jassarah ☁Asmiza

Credit

Skin by → Puteri Azwa Wawa
Html code → Puteri / Puteri.Puteri
Images from → weheartit.
Happy birthday to me..Saturday, 9 March 2013 leave me ♥?


Assalamualaikum...
 Hello earthling! happy sangat ari nie.. sebab ari ni birthday wawa.. 1.15 happy giler dowh!! Btw.. thank to god.. for blessed me before.. and thank to my parent.. who bought me a present which is a BUM WATCH.. and my friend.. Deena,Ain,Anis,And many more..smli tahnk you kawan.. =)

  Semalam... family Wawa bawak wawa keluar makan kat MR.STEAK HOUSE,shah alam..
Mr.Steak House,Shah Alam.

 

  Nampak tak gambar makanan kat atas tu? mesti nampak kan? klau tak nampak tu.. ajak la parents kau orang check mata kau orang..:3 Name makanan yang kat atsa tu.. GOLDEN BLUE chicken.. lebih kurang macam chicken chop.. tapi dalam ayam tu ade CHEASE!!tetw sedap woiyh!! hehe.. klau dah makan tu sedap.. mesti la harge die pon sedap kan? >.< nak tau berape total price yang wawa gan family wawa makan? harge dia mmg cantik sangat.. RM 101.201.10 teramat-amat cantiklah  harge dia..

Now im gonna talking about my birthday celebration with my friend..  okayh.. ari jumaat lepas solat jumaat.. Wawa pegi Mc Donald.. gan kawan-kawan Wawa iaitu.. Nabil,Syahmi,Ain,Deena and roziana.. okayh.. sempena birthday Wawa dia orang semua blanje wawa makan kat situ.. thank kawan...1.11 kat Mc Donald tu.. Wawa just lepak dengan adik angkat wawa je.. Syahmi.. ramai orang cakap yang Wawa dengan dia couple.. * Hello? pernah makan lempang Wawa tak?1.14  x de lah.. kite orang cuma adik-beradik angkat je.. jangan salah faham eh? kite orang dah 3 tahun bersama... sebagai ADIK BERADIK angkat!

Then.. Wawa nak cakap fasal wawa pegi swim kat apartment bayu..Wawa and Ain pegi rumah deena.. kat situ.. just cuma untuk swim..smli kite orang main gitar... awsome gile time tu... time swim plak.. wawa pakai short pants..

Lebih kurang macam nie la short pants dia..

pastu ade lah guard yang jage swimming pool tu.. mengatal..1.14 *mau kene terajang ka sama wa?  dah la malas nak cakap fasal guard tu.. menyemak je kat blog nie... okayh.... wawa pon.. swim la.. sepuas-puas nye... sebab mmg dah lame gila tak swim!! nampaknye.. sampai sini jer lah cerita birhtday wawa..20 okayh? klau dipanjangkkan umur.. wawa akan taip lagi kat blog wawa yang cun nie...

Assalamualaikum..
Lovewawa


  

FUTURE
PAST